Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ARCUS έχει 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εγγυάται κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

MΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία ARCUS είναι κατασκευαστική εταιρεία, Ανέγερσης Πολυτελών Πολυκατοικιών και Συγχρόνων Επαγγελματικών Κτιρίων στις περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με την 30χρονη εμπειρία της στο χώρο των κατασκευών και πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εγγυάται κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, πλήρη αξιοποίηση χώρου, πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ανταγωνιστικές τιμές.

30+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ARCUS ιδρύθηκε το 1994, από τον Αντώνιο Ιωακειμίδη - Πολιτικό Μηχανικό και τον Ουμπέρτο Ιωακειμίδη - Αρχιτέκτονα.

Κατά την ίδρυση της, αξιοποίησε την πολύτιμη/πολύχρονη εμπειρία του Κατασκευαστή και Πολιτικού Μηχανικού Χαράλαμπου Ιωακειμίδη, ο οποίος συμμετείχε σε κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, από το έτος 1969.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ARCUS, είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της, με συνεχόμενη και αμείωτη προσπάθεια για βελτίωση και αυτοκριτική. Λειτουργεί με κοινωνική ευθύνη, σέβεται το περιβάλλον και προσφέρει υψηλού επιπέδου καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

- Με Κοινωνική Ευθύνη να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας
- Με Εφαρμογή των υψηλότερων standards ασφαλείας
- Με Σεβασμό στο περιβάλλον, λειτουργεί με τις βέλτιστες πρακτικές
- Με Πελατοκεντρική προσέγγιση, με απόλυτη αξιοπιστία στην εκτέλεση των έργων